A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja volt - A 20 éves Mackenzie Foy gyönyörű nő lett


A filmben Edward és Bella lányát, az emberfelettien szép Renesmee-t játszotta.


Mackenzie Foyt egy világ zárta a szívében mikor az Alkonyat - Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, hiszen a félig vámpír, félig ember Renesmee ismertetőjegye különleges szépsége volt.

Az ifjú sztárra kis korától kezdve felfigyeltek, háromévesen már modellként dolgozott, olyan neves divatmárkák alkalmazták, mint a Gap, a Polo Ralph Lauren vagy a Guess. Az Alkonyat hozta meg számára a hírnevet, és a film bemutatója után egyre nagyobb szerepeket kapott.

Ő alakíthatta Matthew McConaughey lányát a Csillagok között című sci-fiben, azután 2018-ban már főszerepet kapott. A diótörő és a négy birodalomban Clarát alakította, aki karácsony estéjén egy mágikus világban találja magát.


Olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Helen Mirren, Keira Knightley vagy Morgan Freeman, akiket egytől egyig lenyűgözött a lány elhivatottsága, például kaliforniai születése ellenére elsajátította, hogyan kell tökéletes angol akcentussal beszélni.

A húszéves szépségnek ez még csak a kezdet, jelenleg is javában dolgozik, a 2020-ban megjelent filmjének címe Black Beauty, amelyben egy igazi hollywoodi ikonnal, Kate Winslettel játszik együtt. Jelenleg a The Man Who Saved Paris című alkotást forgatja.



Ő nem erősíti azon gyereksztárok táborát, akik mindenáron maguk mögött akarják tudni azt a szerepet, amivel hírnevet szereztek maguknak. Sőt, ha esetleg folytatást kapna karaktere története, nyitott lenne, hogy újra magára öltse Renesmee figuráját.

A forgatásra is szívesen emlékszik vissza, hiszen nemcsak a karrierje számára volt mérföldkő, de a gyerekkorának is meghatározó korszaka volt az az időszak.

- Csak kilencéves voltam, amikor az egész elkezdődött. Visszatekintve azt hiszem, szimplán csak rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem egy ilyen produkciónak, megismételhetetlen élmény volt. Azokat az emlékeket sosem felejtem el - áradozott a Hollywood Life interjújában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések