A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videó: 50 tő cannabist foglaltak le Nyíregyházán a zsaruk


A rendőrök elfogták a termesztéssel gyanúsítható két férfit.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Zs. 24 éves és L. T. 23 éves nyíregyházi lakosok ellen. 

A nyomozók 2021. március 8-án tartottak kutatást a két férfihoz köthető nyíregyházi ingatlanokban, ahol ötven tő cannabis növényt, kábítószer gyanúját keltő növényi származékot, és cannabis magokat találtak, és foglaltak le. 

A rendőrök a THC hatóanyagot tartalmazó növények termesztéséhez szükséges anyagokat, eszközöket, és technikai berendezéseket is lefoglalták. 

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Zs.-t és L. T.-t a rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. 

A két férfi beismerő vallomást tett, elmondásuk szerint a kábítószert saját fogyasztásukra termesztették. A büntetőeljárás alatt a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések