A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Ádámot újra koronavírusra tesztelték: ezt az eredményt kapta - fotó


Mint arról korábban beszámoltunk, Szabó Ádámot a Sztárban Sztár hetedik évadának a nyertesét sem kerülte el a koronavírus, ezt követően pedig volt barátnőjéről, Tóth Andiról is kiderült, hogy megfertőződött. Bár a pletyka azonnal felröppent, miszerint az énekesek egymástól kapták el a betegséget, Szabó Ádám végül tisztázta: mivel végleg szakítottak, mindez csak véletlen egybeesés.

Ádám a fertőzés során napokig rosszul érezte magát, rázta a hideg és köhögött. Először azt hitte, hogy csak megfázott a hirtelen jött tavaszi időben, végül úgy döntött csináltat egy tesztet, melynek eredménye pozitív lett.



Most, több mint egy hét elteltével az énekest ismét tesztelték a koronavírusra, mely ezúttal végre negatív eredményt mutatott.

"Mi van NEGATÍÍÍÍÍV??? Köszi mindenkinek a rengeteg üzenetet és segítséget, Veletek ezt nagyon gyorsan átvészeltem. Remélem Ti jól vagytok!!! Vigyázzatok magatokra, csók mindenkinek valamelyik kocsmában tali" - örvendezett Ádám az Instagram-ra feltöltött bejegyzésében.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések