A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Ádám is elkapta a koronavírust – Komoly fájdalmai vannak a zenésznek


Szabó Ádám közösségi oldalán adta hírül, hogy megbetegedett. A koronavírus tesztje pozitív lett. Elárulta, hogy van most és ezt kéri követőitől a zenész:


"Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a szar ezt is tönkre teszi... Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat+ köhögök egy keveset, de ennyi... Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is! Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket! "


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések