A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rétvári Bence: Nemcsak a járvány, de a baloldali álhírek ellen is küzdenünk kell


Móring József arról beszélt napirend előtti felszólalásában, hogy a vírus legyőzésének egyetlen ismert forrása a védőoltás, a brüsszeli vakcinabeszerzés ugyanakkor lassú, és nagy bajban lennénk, ha a kormány nem rendelt volna orosz és kínai oltóanyagokat is, amelyek révén ma folyamatosan tudunk oltani.


👉 Mind az öt, hazánkban alkalmazott vakcina biztonságos és hatásos


– mondta a KDNP képviselője, aki szerint az oltás rendben és ütemezetten zajlik, aminek köszönhetően másodikok vagyunk az EU-ban az átoltottság terén.

👉 Válaszában Rétvári Bence arról beszélt, hogy hazánkban minden koronavírusos betegnek jut ágy, lélegeztetőgép és egészségügyi ellátás, ami nem minden uniós országban van így.


Az államtitkár hosszan sorolta a negatív nyugati példákat, és köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak munkájukért. – Most azért álljuk a sarat, mert beszereztünk lélegeztetőgépeket, amiért támadott a baloldal, vettünk keletről vakcinát, amit szintén támadtak, és rekordösszegű orvosibér-emelést hajtottunk végre – emlékeztetett az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, aki szerint a baloldal kritikáit a tények cáfolják, hiszen Magyarországon a kilencedik legkisebb volt a halálozási többlet tavaly az unióban. – Nekünk nemcsak a járvány, de a baloldali álhírek ellen is küzdenünk kell – mondta Rétvári Bence. Kifejtette: arra törekszenek, hogy húsvétig a regisztrált időseket mind beoltsák.

👉 A politikus arra is emlékeztetett, hogyha a baloldalon múlna, három és fél millió emberrel kevesebben kapnának vakcinát hazánkban a nyár előtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések