A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orrba vágta, mert nézte a barátnőjét


Vádat emeltek egy 19 éves szolnoki férfi ellen, aki azért vágott orrba egy férfit, mert nézte a barátnőjét az egyik belvárosi szórakozóhelyen.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt egy 19 éves szolnoki férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.

A vádirat szerint a férfi 2019. november 10-én, Szolnokon, az egyik belvárosi szórakozóhelyen töltötte az éjszakát. Hajnalban az ittas állapotban lévő férfi a tánctéren odalépett egy másik férfi vendéghez, és egy hirtelen mozdulattal, szóváltás nélkül, ököllel a sértett arcába csapott. Az ütés erejétől a sértett azonnal eszméletét vesztette, összerogyott, és esés közben beverte a fejét a padlóba – adta hírül a megyei főügyészség.

A vádlott azért ütötte meg a sértettet, mert nézte a barátnőjét.

Az ökölcsapás következtében a sértett az orrcsont törésével járó 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, míg annak folytán, hogy az ütésétől elesett és beverte a fejét a padlóba, nyolc napon túl gyógyuló, közvetve életveszéllyel járó sérülése keletkezett.

Az ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy bíróság végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt szabjon ki a vádlottal szemben. Az ügyben első fokon a Szolnoki Törvényszék fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések