A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem akarok olyan lenni, mint apám volt” – Majka nagy elhatározásra jutott: ezt biztos, hogy nem teszi magával


Húsz éve veszítette el Majka szeretett édesapját. Mint mondja, tanult a szülő hibájából, tudatosan nem akar olyan lenni, mint amilyen ő volt. A család feje infarktust kapott, a rapper pedig elhatározta, soha nem követi apja példáját, aki széthajtotta magát a munkában.


Ha visszaforgathatná az idő kerekét, megtenné, hogy ma is mellette lehessen apja, akinek váratlan halála is közrejátszott abban, hogy Majka elinduljon az úton, amely a tévés és zenei sikerekhez vezetett.

Két évtizede nagy lépésre készült, a barátnőjével Kanadába akart utazni, hogy ott próbáljanak szerencsét. Ám egy este meccsnézés közben az idősebb Majoros szívrohamot kapott fia mellett. Majka nem utazott el külföldre, megvárta a hagyatéki tárgyalást. Majd kis idő múlva jelentkezett az akkor induló ValóVilágba, amelyet bár nem nyert meg, a szériából mégis ő futotta be a legnagyobb karriert.

– Apám halála teljesen megváltoztatta az életemet. Együtt éltünk vele, a feleségével és a bátyámmal. Majd egyik pillanatról a másikra egyedül maradtam – kezdte Majka az ATV ma 22.50-kor látható Húzós című műsorában, amelyben Rónai Egonnak azt is elárulta, hogy édesapja és második felesége nem sokkal a halála előtt szakított. Testvére pedig az akkori párjával töltött sok időt, így hirtelen magára maradt.

– Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott – folytatta a rapper.

– Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta volna. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Közben pedig azért titkon mégis akartam rá hasonlítani, mert annyira jószívű volt. Huszonkét éves voltam, amikor meghalt. Ez segített abban, hogy fiatalon megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, hogy mennyit keresek.

Megunta a tévézést

– A tévé sok jót adott, de meguntam, ami van, tovább kell lépni. Hiába lehet sok pénzt keresni, ha unja az ember, nincs értelme – mondta Majka a műsorban. – Elmúltam negyven, van még harminc, szeretném olyan dolgokkal tölteni, amik boldoggá tesznek. Az olyan tévézés nem érdekel, amiben nincs semmi szexi, nekem olyan kell, ahol felszabadítóan hülye lehetek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések