A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nagy a verseny, hogy ki lesz Gyurcsány legjobb tanítványa”


„Nagy a verseny a baloldalon, hogy ki lesz Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványa” – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán, hozzátette: ebbe a megmérettetésbe egyre több növendék nevez be. Hollik István azt követően fejtette ki véleményét, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely baloldali polgármestere a jobboldali szavazókról tett gyalázkodó kijelentéseket.


👉 – Hogy ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni


– értekezett egy közösségi oldalán közzétett videóban a baloldali városvezető.

A Fidesz politikusa felidézte Fekete-Győr András kijelentését is, aki az általa „propagandistának” nevezett újságírókat számoltatná el.

👉 – A propagandistákat […] én őket egy időre eltiltanám a foglalkozásuktól, én eltiltanám a hivatásuk gyakorlásától


– hangoztatta nemrég a Momentum elnöke. A kommunikációs igazgató által is említett Vadai Ágnes pedig a ruandai mészárláshoz hasonló büntetéssel fenyegette meg a közmédia egyik munkatársát. „Az ilyen, hazugsággal gyűlöletet keltő propagandisták Ruandában a végén elnyerték méltó büntetésüket. Lásd még: náci és észak-koreai agymosás” – írta a 444.hu posztja alatti hozzászólásában a DK-s képviselő.

👉 – És hol van még a vége?… Egy biztos, a baloldalon mindig van lejjebb


– zárta bejegyzését Hollik István.

Nagy a verseny a baloldalon, hogy ki lesz Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványa. Egyre több növendék nevez be....

Közzétette: Hollik István – 2021. március 23., kedd


Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a sajtómunkások fenyegetése egyáltalán nem újdonság a baloldalon. A kormánypárti szavazók sértegetése mellett Márki-Zay Péter nemrégiben arról is beszélt, hogy az orvosoknak nem kellene bemenniük dolgozni, ezzel kényszeríthetnék térdre Orbán Viktort.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések