A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Mondom, ez borzasztó” – Így emlékszik vissza Puskás Peti a VV Zsófikának írt, Rágógumi című dalára


A 36 éves énekes Puskás Peti nem hitt a szemének, amikor azt látta, hogy a VV Zsófika Rágógumi című dala ilyen népszerű.


Az előadó arról mesélt, hogy milyen nehezen indult be a zenei karrierje a The Biebers nevű zenekarával. Kitért arra is, hogy a Megasztárban való szereplésével szerzett némi népszerűséget, ám ez néhány év alatt elhomályosodott.

Peti a kollégájával írta meg a ValóVilág negyedik szériája szereplőjének, Szabó Zsófinak, alias VV Zsófikának a ma már nagyjából félmilliós nézettséggel rendelkező, Rágógumi című dalt.

„Dükivel ültünk otthon, megjelent és vágyakoztunk a sikerre, hogy végre legyen egy sikeres dalunk, és azt láttam, hogy egy óra után 160 ezren nézték meg… Néztem magam elé… mondom, ez borzasztó. Borzasztó, hogy egyrészt ezt miért nézik ennyien, másrészt meg borzasztó, hogy úgy tűnik, ez lesz eddigi életem legnagyobb zenei sikere, a Rágógumi című dal” – mesélte Puskás Peti, akinek azóta sikerült überelnie ezt a számot.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések