A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kigyulladt egy ágy Nádudvaron, a tűzoltóknak kellett eloltani a lángokat


Csütörtök reggel Nádudvaron, az Alkotás utcában egy család házban kigyulladt egy ágy. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – tette közzé a megyei katasztrófavédelem. A szervezet további eseményekről is beszámolt.


Avartűz miatt vonultak az egységek tegnap napközben Téglásra, mert az állomás mellett a száraz gaz égett. Nyírmihálydiban, a Gelsi úton egy lakóház kertjében égett a száraz fű ötszáz négyzetméteren. Hajdúhadházra, az Irinyi utca végébe ismét vonultak a tűzoltók.

Gépjárműfecskendővel a területet nem tudták megközelíteni, így kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Akácos aljnövényzete égett a debreceni Dombos tanyán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Ezer négyzetméteren égett a gaz Pocsajon, az Apáti telepen. A lángok lakóházakat is veszélyeztettek. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az önkéntesek is szabadtéri tüzet oltottak tegnap. Hosszúpályiban, a Homok utca végében ezerötszáz négyzetméteren égett a száraz gaz.

A létevértesi önkormányzati tűzoltók és a Hajdú Speciális Kutató Mentő Egyesület három tagja vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Este a nyíradonyi hivatásos tűzoltók is vonultak tüzet oltani.

Nyíracsádon, a Kossuth utcában gaz égett, míg Nyírábrányban, a Határőr utcában egy melléképület lángolt teljes terjedelmében. A nyíradonyi tűzoltók mellett a debreceni egységeket is riasztották a késő esti tűzesethez. A tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések