A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: ekkor kerül sor a 60 év alatti krónikus betegek elhalasztott oltására


Az oltóanyag az oltópontokon van, aki megjelent és jogosult az oltásra, az meg is kapta. Továbbá minden beadott oltás rögzítésre kerül az egészségügyi nyilvántartásban.


Ugyan a hétvégére tervezett hatalmas oltási kampányt - miszerint 74 ezer 18-60 év közötti, krónikus betegségben szenvedő embert hívtak volna be SMS alapján oltásra -, végül elhalasztották, azonban még így is sokan megjelentek az oltópontokon. Azok, akik még annak ellenére is ellátogattak az oltópontokra, hogy elmaradt a tömeges oltás, így is megkapták az oltást.

Az ATV Híradó most a Koronavírus Sajtóközpontot kereste meg az oltásokkal kapcsolatban. Elárulták, hogy a hatvan év alatti krónikus betegek elhalasztott oltására a jövő hét második felében kerül sor, ennek részleteiről az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján adnak majd tájékoztatást. Minden beadott oltást dokumentálnak és összevezetik a regisztráltakkal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések