A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két baleset is történt a 35-ös főúton


Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a környező településekre terelték a rendőrök.


A rendőrség közleményben számolt be arról, hogy két közúti közlekedési baleset is történt 17 óra körül. A bodaszőlői elágazás közelében, a 67-es kilométerszelvényben két személyautó, míg a 68-as kilométerszelvényben pedig egy kamion és egy gépkocsi ütközött össze.

Az elsődleges orvosi vélemények alapján a balesetekben hárman könnyű sérüléseket szenvedtek. A balesettel érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés 2021. március 5-én 20 óra 40 perckor véget ért, a forgalom ismét zavartalanul halad.

A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók és a hajdúböszörményi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések