A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony: sokak életminőségét rontja, hogy nem járhatnak színházba


Sokak életminőségét rontja, hogy nem járhatnak színházba előadásokat nézni a járvány alatt - írta a főpolgármester szombaton a színházi világnapon a Facebookon, kérve, hogy, aki képes, segítse a nehéz helyzetbe került színházakat, művészeket.


Karácsony Gergely bejegyzésében emlékeztetett, néhány hónapot leszámítva már több mint egy éve zárva vannak a színházak. "Nézőként is fájdalmas mindezt nélkülöznünk, de mindezt színházi emberként elszenvedni, sokkal nehezebb" - fogalmazott a főpolgármester.

Hozzátette, hogy a művészek többsége bevétel nélkül várja, hogy véget érjen a járvány, miközben nem számíthatnak érdemi kormányzati segítségre.

"Arra biztatok mindenkit, akinek lehetősége van rá, hogy amig nem foglalhatjuk el helyünket újra a nézőtéren, támogassa a színházakat és a művészeket ahogyan tudja" - szólított fel Karácsony Gergely, hozzátéve, például úgy lehet segíteni, hogy az emberek online előadásokra váltanak jegyet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések