A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kábítószert találtak egy bódultan vezető férfinél Orosházán


Orosházán a gyanú szerint bódultan vezetett egy férfi. A rendőrök a táskájában kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, a nyomozás eddigi adatai szerint másoknak is adhatott a szerből.


Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szerdán 10 óra körül Tótkomlóson, a Pósa Lajos utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A 46 éves tótkomlósi férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett. A táskájában kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak és a drogteszt is pozitív értéket jelzett nála, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték – írja a police.hu.

Közben átkutatták a házát, ahol többféle kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le. A nyomozók a tótkomlósi férfit kihallgatták és kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vették. A rendőrség a lefoglalt anyagok kábítószer hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések