A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittas sofőröket fogtak a Jászkunságban


Az autót vezető férfinek jogosítványa sem volt.


Rendőrök ellenőriztek egy autóval közlekedő helyi lakost Szolnokon, az Ady Endre úton március 13-án, a hajnali órákban. A járőrök megállapították, a sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Az egyenruhások előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket jelzett a szonda. A rendőrök emellett azt is megállapították, hogy a 19 éves férfinek nincs vezetői engedélye.

Ugyancsak ittas állapotban ült elektromos kerékpárjára az a helyi lakos, akit Szelevényen ellenőriztek a rendőrök március 13-án, a délelőtti órákban. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol a szonda ugyancsak két alkalommal pozitív értéket mutatott.

Az illetékes rendőrkapitányságok járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatnak eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak saját, de mások életét is veszélyezteti!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések