Hirdessen itt

Ilyen SMS-t kap az, aki a hét végén oltatja be magát vakcinával


Ilyen SMS-re számíthatnak azok a regisztrált krónikus betegek, akiket az oltási rend szerint a hét végén oltanak be AstraZeneca-vakcinával:


„Tisztelt Oltásra Regisztrált!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus elleni védőoltásának beadására 2021. 03. 06., szombat 14:30 órakor a Észak-közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő (1125 Budapest, Kútvölgyi út 4. I. emelet. 122. ajtó) a(z) 16. számú oltóponton kerül sor. Az oltás AstraZeneca-vakcinával történik. Kérjük, hogy az oltóponton pontosan szíveskedjen megjelenni, és ha teheti, hozza magával a kinyomtatott és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu honlapról le tud tölteni. Amennyiben a megjelölt időpontban nem tud megjelenni, az oltásra csak a későbbiekben lesz lehetősége.”


Lapunk már korábban beszámolt arról, hogy lerövidítheti az oltakozás adminisztrációs részét az, aki már otthon, előre kitölti a beleegyező nyilatkozatot és úgy érkezik az oltási pontra. A Nemzeti Népegészségügyi Központ az érintetteket arra kéri, hogy pontosan és felkészülten érkezzenek.

Hozzák magukkal személyazonosító irataikat, taj kártyájukat, és amennyiben módjukban áll, a Koronavírus.gov.hu oldalról letöltött, majd kitöltött beleegyező nyilatkozatot.


Müller Cecília emellett javasolta, hogy az oltásra érkezők praktikusan öltözködjenek, legyen náluk víz, a cukorbetegeknél ennivaló.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések