A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen képsorok: állat módjára, teljesen megvadulva garázdálkodott egy ittas férfi egy esztergomi dohányboltban – videó


A garázdaság vétsége, kapcsolati erőszak bűntette, és a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, akinek a dohánybolti erőszakos viselkedését az üzlet kamerája rögzítette.


A vádirat szerint az ittas férfi 2020. augusztus 29-én egy esztergomi dohányboltban a sort megkerülve a pultoshoz lépett, aki jelezte neki, hogy ittas személyt nem szolgálhat ki, majd kérte, hogy hagyja el az üzlethelyiséget.

A férfi erre dühösen kiabált, a pultost szidalmazta, a kezeivel hadonászott, miközben idegesen fel-alá járkált. Közben egy férfi és egy nő a pultnál vásároltak, amit az ittas férfi viselkedése megzavart, így azt szóvá is tették. Az elkövető erre dühösen kiabálni kezdett velük, miközben indulatosan közelített feléjük, majd a nővel lévő férfit ellökte, aki ezután arcon ütötte őt, mire a fenyegetődző férfi a földre esett.

Ezt követően a nő és a párja indultak kifelé az üzletből, amikor a földről felálló vádlott a nőt megpróbálta megütni, miközben nekitolta a pulton lévő plexifalnak. A nő védelmére kelő férfit az elkövető egyszer megütötte. A garázda illető magatartásának egy harmadik férfi vetett véget, aki az utcáról beszaladt, majd lefogta őt a támadót, akit a rendőrök kiérkezéséig nem is engedett el.

A vádlott férfi 2019 decemberétől 2020. március 28-ig az esztergomi lakásban a vele egy háztartásban élő 74 éves édesanyját naponta szidalmazta, a szóváltások közben rendszeresen bántalmazta, emiatt sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

Az elkövető 2020 januárjában is megütötte a lakásban a sértettet a jobb szeménél, 2020 márciusában pedig több alkalommal megütötte a sértett bal karját, amellyel az asszony a bántalmazások ellen védekezett. A férfi 2020. március 28-án több alkalommal fejen és arcon ütötte a sértettet, a falnak lökte, a kezét megütötte. A sértettnek a bal szeme alatt hámhorzsolása és bevérzése keletkezett, a jobb kezének középső ujja megduzzadt, a bal karja pedig eltört.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések