A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra verte ismerősét két férfi Komáromban


A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismételten indítványozta annak a két férfinak a letartóztatását, akik halálra verték az ismerősüket. A Tatabányai Járásbíróság az indítványnak helyt adva meghosszabbította a gyanúsítottak letartóztatását június 23-áig.


A megalapozott gyanú szerint a részeg férfiak június 17-én este, komáromi otthonukban együtt támadtak rá az egyik ismerúsükre.

Ütötték-rúgdosták az áldozatukat, akinek ettől több bordája mellett a szegycsontja is eltört, az orra is betört.


A belső vérzésbe a helyszínen belehalt.

A két férfit halált okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.


Mindkét gyanúsított büntetett előéletű, megélhetést biztosító jövedelemmel nem rendelkeznek. Letartóztatásukat a nyomozási bíró június 23-án rendelte el.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség újra indítványozta a letartóztatásuk meghosszabbítását tekintettel arra, hogy velük szemben megalapozottan feltehető, hogy ha szabadon védekezhetnek,  újabb súlyos bűncselekményt követnének el. Emellett az egyik gyanúsítottnál valószínű, hogy  büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elbújna.  A Tatabányai Járásbíróság a gyanúsítottakat kihallgatta. Helyt adva az ügyészi indítványnak a gyanúsítottak letartóztatását további három hónappal, június 23-áig meghosszabbították - írta az Origónak a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések