A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fojtogatta, majd megerőszakolta áldozatát a tomajmonostorai férfi


A férfi addig fojtogatta a lányt, amíg el nem ájult, utána szexuális cselekményt végzett vele.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt egy 38 éves tomajmonostorai férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség főügyészség.

A vádirat szerint a férfi még 2017-ben ismerkedett meg az akkor 13 éves sértettel. Baráti jellegű kapcsolatuk a lány 16 éves koráig tartott.

Bár szexuális kapcsolat nem volt közöttük, a férfi mégis párkapcsolatként tekintett a lányhoz fűződő viszonyára.


A sértett 2020. júniusában megszakította kapcsolatát a férfivel, mert rendszeresen számon kérte őt az egyik osztálytársával folytatott levelezése miatt. A férfi ezt nem vette tudomásul, ezért 2020. június 29-én délután, Tomajmonostora határába, egy használaton kívüli dögkút melletti, kietlen cserjés-ligetes területre csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy egy ajándékot akar átadni neki. A férfi ez alkalommal arra kérte a lányt, folytassák a kapcsolatukat. A sértett erre nemet mondott.

Emiatt a vádlott feldühödött, hanyatt lökte a lányt, a mellkasára ült és két kézzel, nagy erővel megszorította a nyakát. A sértett tehetetlenül vergődött, miközben támadója az egyik kezével továbbra is szorosan lefogta, a másik kezével pedig elővett a zsebéből egy kést, és azzal többször kis erővel megszurkálta, megkarcolta a nyakát. A férfi ezt követően ismét megmarkolta két kézzel a sértett nyakát, és közel 20 percig fojtogatta őt. Ennek hatására a sértett eszméletét vesztette.

Ekkor a férfi félig lemeztelenítette a védtelen sértettet és szexuális cselekményt végzett vele, majd ki is fosztotta őt, elvette tőle a mobiltelefonját.


A vádlott abban a hiszemben hagyta sorsára áldozatát, hogy bele fog halni az általa okozott sérülésekbe.

A sértett az elszenvedett bántalmazás következtében számos, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, s csak a szerencsés véletlennek köszönhető, hogy életben maradt.

A főügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság börtönben végrehajtandó szabadságvesztéssel sújtsa a vádlottat, határozott időre tiltsa el a közügyek gyakorlásától és véglegesen tiltsa el minden olyan foglalkozástól, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy lenne a nevelésére, gondozására, felügyeletére, gyógykezelésére bízva.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések