A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Gyurcsányék továbbra is a vakcinák ellen kampányolnak


Felháborító, amit az oltásellenes baloldal művel. Továbbra is gyűjtik az aláírásokat az oltásellenes petíciójukhoz, miközben a baloldal politikusai sorra adatják be maguknak a vakcinákat – írta közleményében a Fidesz. 


Közölték: a Gyurcsány-pártnak és az általa vezetett baloldalnak nem számít a magyar emberek élete, folyamatosan azon dolgoznak, hogy elbizonytalanítsák az embereket és tovább tartson a járvány, mert úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

👉 Ha a baloldalon múlt volna, akkor eddig 1 millió emberrel kevesebb kapott volna védőoltást.


– hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt. Hozzátették: a járványból a vakcina jelenti a kiutat, mi továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több magyar ember biztonságban lehessen.

Ha baloldalon múlt volna, akkor Gyurcsány Ferenc egészen biztosan nem kaphatna oltást holnap. Oltásellenes petíciójuk a mai napig elérhető – hívta fel a figyelmet Facebook posztjában Hollik István.

Ha baloldalon múlt volna, akkor Gyurcsány Ferenc egészen biztosan nem kaphatna oltást holnap. ❗Oltásellenes petíciójuk a...

Közzétette: Hollik István – 2021. március 31., szerda


A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jól példázza ez a baloldal felelőtlenségét. Miközben az oltások ellen uszítanak, közben azért maguknak beadatják a vakcinát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések