A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eszem-f**zom megáll! Íme, a Nemzet Kossuth-díjas csótánya! – Politikai Hobbista Nagy Feróval


Provokáltuk a rendszert, de csak annyira, hogy verés legyen, abból se túl nagy és túl gyakran, de börtön nem – foglalta össze a frissen Kossuth-díjjal kitüntetett Nagy Feró a Beatrice működési elvét a kommunizmusban. Ford Fairlane magyar hangja azt is elárulta, ha megint a baloldal akarja eldönteni, hogy ki a művész, akkor inkább marad a nemzet csótánya.


Az első félidőben nem a hazai, hanem a nemzetközi baloldal volt téma, amelyik szintén arra keresi a választ, hogy mi a művészet. Természetesen az, ami náluk belefér az egyre szűkebbre szabott ideológiai keretükbe. Ami nem, arra rásütik a bélyeget, leggyakrabban a rasszizmusét. így a törléskultúrának már olyan, kifejezetten antirasszista művek is áldozatul estek, mint a Tamás bátya kunyhója. Hogy mi mindent töröltek ki a történelemből a haladók a fejlett Egyesült Államokban, azt nézzétek meg bátran az adásban - amíg le nem tiltják!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések