A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nyírmadai, egy napkori és egy kisvárdai férfit vettek őrizetbe a rendőrök vasárnap


Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. március 21-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2021. március 21-én elfogtak egy 49 éves nyírmadai lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2021. március 21-én elfogták M. R. 36 éves napkori lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság kifosztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. március 21-én igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő kisvárdai lakost. A 46 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett járművel, hogy őt a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések