A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: A Gyurcsány-fiúk minden határt átlépnek


Az országot az emberek működtetik, a kormány viszont nem – mondta napirend előtti felszólalásában a parlamentben Jakab Péter.


A Jobbik elnöke szerint egy éve élünk bezárva úgy, hogy nem tudjuk, mit hoz a holnap, az egészségügy az összeomlás szélére jutott, és egy nap alatt több mint ötezer egészségügyi dolgozó mondott fel. A politikus arról beszélt, hogy az oltások terén is káosz van és összeomlott az oltási terv. A Jobbik elnöke hozzátette, hogy az államadósság rekordokat dönt és alacsonyak a fizetések. – Az országnak működnie kell, de ehhez kell egy felelős kormány is, ami nincs – vélekedett Jakab Péter.

👉 Dömötör Csaba válaszában arra emlékeztetett: Jakab Péter pár napja még nyitást követelt, és a Jobbik petíciót is indított ezért. – Nem érzi képmutatónak az ellentmondást?


– tette fel a kérdést az államtitkár a Jobbik elnökének, és emlékeztetett, hogy a Jobbik a keleti vakcinák beszerzését is támadta, amivel az elmúlt évek legsötétebb, leggátlástalanabb politikai akciójához csatlakoztak.

– Ha önt valóban érdekelné a magyarok megélhetése, nem állt volna össze azokkal, akik csődközeli helyzetet hoztak létre válságkezelés címén – mondta Jakab Péternek az államtitkár, aki szerint

👉 a Jobbik elnöke jól érzi magát a baloldalon, és önként jelentkezik azokra a feladatokra, amelyeket korábban csak egy DK-s alapszervezet mert volna bevállalni. – A Gyurcsány-fiúk sokfelől érkeznek, de egy közös van bennük: minden határt átlépnek


– mondta Dömötör Csaba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések