A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borbás Marcsi: A klinikai halál állapotába kerültem, újra kellett éleszteni


A népszerű tévés 10 évig rejtegette titkát, most azonban már kész beszélni róla.


Halálos betegségét máig titkolta

Borbás Marcsit számtalan alkalommal bántották már azért a tévénézők, mert nem vállalt gyereket. Sokan azt hitték, karrierje miatt nem szeretett volna anya lenni, pedig ez egyáltalán nem így van. A döntés hátterében egy súlyos egészségügyi probléma áll - számolt be róla a Blikk.

Persze, van, amit nem tudok elfogadni, egyszerűen csak együtt élek vele. Sokszor elsiratom, amikor egyedül vagyok, de ez a magam bánata, nem terhelek vele mást” – vallotta be Borbás Marcsi, aki egy ideig szó nélkül tűrte a sok bántó szót, ám ma már inkább felvállalja egészségügyi problémáit.



Rengeteget szenvedett

„Csak annyit mondok, hogy én ezért nagyon sokat küzdöttem, nagyon sokat szenvedtem és nem a karrierem miatt történt így. Épp ellenkezőleg: azért fordítottam ennyi energiát a karrieremre, hogy ne bolonduljak bele.” – mondta D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorban Marcsi, aki elmesélte gyerekkorának legnagyobb problémáját is: perforálódott vakbele és annak szövődményei miatt egy évig a pécsi kórház egyik zárt kórtermében feküdt, ahol a betegség miatt csontsoványra fogyott.

Az orvosok teljesen lemondtak a gyógyulásáról, és már a szüleit is felkészítették a legrosszabbra: csak üvegfalon keresztül érintkezhettek gyermekükkel.

„A klinikai halál állapotába kerültem, újra kellett éleszteni” – mesélte Borbás Marcsi, aki azt is elárulta, műtétjét már kívülről nézte végig. Tiltott szerrel sikerült megmenteni életét, amelyet illegálisan alkalmaztak műtéte során.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések