A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ablakpárkányon és a fagyasztóban is drogot találtak egy hajdúnánási férfi otthonában


A helyi nyomozók kábítószergyanús anyagokat és készpénzt foglaltak le a 21 éves férfitól.


A hajdúnánási rendőröknek 2021. március 3-án olyan információ jutott a tudomására, miszerint egy helyi lakos kábítószert tart a lakásában – számolt be a police.hu.

A nyomozók felkeresték a férfi otthonát, ahol nagy meglepetésükre már a bejárati ajtó melletti ablakpárkányon is kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak egy nejlonzacskóban.

Az ingatlan helyiségeit egy kábítószer-kereső kutya, Kira segítségével vizsgálták át, és az eb valóban több pontján is jelzett a lakásnak.

A rendőrök a nővényi származékokon túl a fagyasztószekrényben egy csomag fehér port, kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket, valamint a konyhaszekrény tetején készpénzt is találtak a 21 éves férfinél.

Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések