A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Almáskamarásra és Székkutasra is riasztották Békés megye tűzoltóit


Az elmúlt hétvégén két tűzesettel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.


Műhelynek használt melléképület gyulladt ki vasárnap hajnalban Almáskamaráson, a Széchenyi utcában – írja a katasztrófavédelem. Az épület oltását a tulajdonos megkezdte, a tűz a főépületre így nem terjedt át. Az esethez riasztott mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a műhelyben még izzó, égő részeket eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták. Az épületben berendezési tárgyak és ott tárolt eszközök károsodtak. A tűzeset során senki sem sérült meg.

Kéményben lerakódott korom gyulladt meg szombat este egy Székkutas közeli tanyán. Az esethez riasztott orosházi hivatásos tűzoltók a kémény belsejéből az égő, izzó részeket eltávolították, majd a környezetét hőkamerával átvizsgálták. Tűz a füstelvezetőn kívüli területet nem érintette, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a fűtés az ingatlanban továbbra is biztosított.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések