A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Világhódító útra indult a magyar gitáros lány feldolgozása – videó


Noémi, a RockMilady néven ismert győri gitáros, énekesnő Joan Jett egyik legsikeresebb dalát, az I hate Myself for Loving You-t dolgozta fel. A dalhoz tavaly októberben készítettek egy koncert-cover klipet, ami Valentin-napon debütált a YouTube-on.


Joan Jett, a ’70-es években a nagyon népszerű Runaways egyik alapítótagja volt, majd több nagylemez után szólókarriert kezdett. Joan Jett and the Blackhearts néven saját bandát alapított, első átütő sikerük az „I Love Rock & Roll” című dal volt, másik nagy slágük pedig a nálunk kevésbé ismert ‘I Hate Myself For Loving You’ című dal.

– Ez utóbbi – közel 34 éves dal – szintén nagy kedvencem, és megpróbáltam a mai hangzásnak, trendnek megfelelően interpretálni. Ebben segítségemre volt basszusgitárosként a húgom, illetve Knausz Péter a doboknál. A klipet még tavaly vettük fel, amit közel két hónap előkészület előzött meg, és egy fantasztikus csapat állt a megvalósítás mögött. A forgatáson a szakma legkiválóbbjai – operatőr, világítás, színpad, stb – működtek közre és a Harley Davidson-os motorosok csapata alkotta a közönséget – mesélte a Kisalföldnek Noémi, aki lapunknak elárulta, hogy a feldolgozása máris világhódító útra indult.

Több spanyol, portugál és uruguayi rádió is úgy fogja bemutatni ezt a feldolgozást, hogy előtte másfél percben a spanyol nyelvű felkonferálást én mondom. Ez volt a kifejezett kérésük

– mondta Noémi.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések