A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzletszerűen jártak lopni salgótarjáni családi házakba és hétvégi telkekre


A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki a salgótarjáni nyomozók.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves Sz. K. és a 27 éves Cs. L., valamint lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt a 19 éves Z. M. ellen.

A nyomozás adatai alapján Sz. K. és 27 éves társa február 15. és 19. között egy salgótarjáni, jelenleg lakatlan családi ház bejárati ajtaját befeszítette, az ingatlant átkutatta, és onnan hűtőszekrényt, kézi szerszámokat, 20 méter kábeltekercset és három hosszabbítót tulajdonított el. Megalapozott a gyanú arra vonatkozóan is, hogy Cs. L. a megyeszékhely területén több hétvégi házba is betört.

Sz. K. megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy egy másik társával, a 19 éves Z. M.-mel február 1-jét megelőzően Salgótarján belterületén további egy ingatlanból konyhai eszközöket, háztartási gépeket, kályhát, szekrénysort és egy televíziót lopott el.

A nyomozók a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, a 28 éves férfit őrizetbe vették. A rendőrök az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták, és lefoglalták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések