A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb hátborzongató részletek a sárkeresztúri rémtettről: óvodás korú öccsét is megrontotta korábban a sárkeresztúri pedofil apa (18+)


A sárkeresztúri Ferenc még évekkel ezelőtt fajtalankodott alig hatéves öccsével, ami miatt akkor börtönbe is került, ám gyermekeinek édesanyja nem tudott párja előéletéről.


Döbbenetes dolog derült ki a sárkeresztúri rémről, aki február 14-én este a gyanú szerint szexuálisan zaklatta hétéves kislányát: sok évvel ezelőtt óvodás korú öccsével is fajtalankodott.

Amíg párja elment vásárolni, Ferenc megpróbálta megerőszakolni közös gyermeküket, ám Anita hamarabb hazaért, mint ahogy azt a férfi hitte, így az ablakon keresztül észrevette, ahogy az élettársa kislányukkal próbál közösülni, aminek két kisebb fiuk is a szemtanúja volt. Miután Ferenc rájött, hogy lebukott, felült egy kerékpárra, majd elmenekült a helyszínről.

Hat nap ismeretlen helyen való tartózkodás után a férfi visszatért a rémségek helyszínére, s – a Bors információi szerint – szombaton este felkereste gyermekeit az otthonukban, ahol Anita és a testvére vigyáztak rájuk.

„A lányom a szüleimnél aludt, én a kisfiaimmal tartózkodtam a házunkban, amikor a testvérem távozásakor, a kapun kiérve, egy óriásit sikított. Sokkot kaptam, amikor a ház előtt megláttam a sötétben Ferencet. Azt állította, a gyerekeknek hozott valamit, ezért engedjem be. Erre én közöltem, hogy nem kell nekik semmi, tűnjön el innen és hagyjon minket békén” – kezdte a lapnak a nő, aki szerint valaki minden bizonnyal befogadta Ferencet, mivel a ruházatán nem látszott, hogy az utcán élt volna a hét során.


A férfi megfenyegette gyermekei édesanyját, miszerint berúgja az ajtót, ha nem engedik be őt, ám szerencsére Anita testvére időben telefonált a rendőröknek, akik meg is érkeztek a helyszínre, mire az apa bejutott a házba. A Bors ugyan kereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot az üggyel kapcsolatban, ám ott a nyomozás érdekeire hivatkozva bővebb részleteket nem árultak el.

Ezzel szemben a férfi édesanyja, Katalin lesújtó dologról számolt be fia múltjával kapcsolatban.

„Az öccse hatéves lehetett, amikor Ferenc megpróbálta megerőszakolni. Ő még fiatalkorú volt, így a tettéért öt év börtönt kapott” – idézte fel a történteket az asszony, aki már hosszú évek óta nem tartja a kapcsolatot gyermekével. A borzalmas esetről Anita is most hallott először, élettársa ugyanis azt hazudta neki, azért ült börtönben, mert kábítószerrel kapták el.

Ferenc utoljára egy évvel ezelőtt volt rácsok mögött: az előző párja feljelentése alapján gyerektartás elmulasztása miatt csukták le.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések