A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi olyan képeket is kap, amik már nagyon kellemetlenek


Egyesek túlzásba viszik a „rajongást”, és a magyar énekesnő egészen fura képeket is kap, de van, amikor ez nagyon szórakoztató tud lenni számára.


Tóth Andi rendkívül népszerű, és egyúttal megosztó személyiség is, de az biztos, hogy hatalmas tömegeket képes megmozgatni. Legutóbb a Tóth Gabival való botránya került a címlapra, és az elmúlt napokban szinte csak erről szólt a bulvársajtó.

Andi és Gabi is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban, amik nem egyeznek, bár ez várható volt. A fiatal énekesnő hangsúlyozta, nem haragszik a zenésztársára, és a részéről lezártnak tekinti a sztorit, mert már mindent elmondott, amit akart.

Nemrég ismét a Bréking vendége volt a LifeTV-ben, ahol egy nagyon érdekes sztorit osztott meg. Vannak, akik olyan képeket küldözgetnek magukról, amik finoman szólva sem normális tartalmak, főleg egy idegen számára.

„Volt egy pali, aki már borosüvegek mellé mérte a szerszámot. Egyébként nagyon jókat nevettünk rajta a barátnőimmel, de hogy ilyen rendszeresen küldte… Egyszer úgy voltam vele, hogy jó, akkor válaszolok.”

„Kikerestem a Google-ben egy ilyen nagyon csúnya női nemi szervet, és válaszként továbbítottam neki. Jókat röhögtem.” – folytatta Andi, aki azt inkább nem mondta el a műsorban, hogy hogyan keresett rá a képekre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések