A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját lányával fajtalankodott az apa, a kicsi azóta is sokkban van


A sárkeresztúri férfi Valentin-napon támadt rá a gyermekére addig, míg a felesége boltban volt.


A hétéves Valetina soha nem fogja elfelejteni azt, amit épp a névnapján, február 14-én tett vele az apja. Renegár Ferenc a saját lányával fajtalankodott, míg felesége nem volt otthon.

„Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a pá­rom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Félórával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalan­kodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant, és kinyitotta az ajtót” – emlékezett vissza a Borsnak a borzalmas pillanatokra Anita. Bár a sárkeresztúri férfi azt állította, hogy nem csinált semmit, a feleség szerint a helyzet egyértelmű volt.

„Ha valóban nem csinált sem­mit, nem szökött volna el a rendőrök elől. Egyébként azt hihette, hogy csak később fogok hazaérni, mert ilyenkor be szoktam ugrani a szüleimhez, de ezúttal rossz érzésem támadt, és siettem. Megdöbbentő, őt az sem zavarta, hogy a fiúk a szomszéd ágyon tartózkodtak. Azóta kiderült, hogy őket is megfenyegette. A kislányunknak pedig azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszélne a történtekről” – mondta a lapnak Anita.

A férfit most is keresi a rendőrség (Fotó: police.hu)

A borzalmak óta az eddig korábban életvidám kislány teljesen magába zárkózott. Azóta óvodába sem jár. Egye­lőre nem de­rült ki, hogy ko­ráb­ban is előfordult-e hasonló.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések