A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oszlopnak ütközött egy idős férfi autójával Parádsasvár közelében


Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hat anyagi káros és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Egy 83 éves férfi közlekedett személyautójával 2021. február 24-én délután a 24-es számú főúton, amikor Parádsasvár közelében egy kanyarban letért a járművel az úttestről, majd egy oszlopnak ütközött. A férfi orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint azt írta, az anyagi kárral járó balesetek közül három esetben is az úttesten átszaladó vaddal történt ütközés. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy nemcsak a vadak párzási időszakában, illetve a kiemelten veszélyes helyeken, táblákkal jelzett útszakaszokon kell óvatosan közlekedniük, hanem az erdősávok, termőföldek mellett is, különösen szürkületkor, valamint az esti és az éjszakai órákban, mert bármikor fennállhat annak a veszélye, hogy vad ugrik az autójuk elé.

Soltész Bálint arra is felhívta a figyelmet, hogy a vadelütéssel járó közlekedési balesetek elkerülése érdekében arra kérik az úton lévőket, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések