Hirdessen itt

Összehangolt nemzetközi akcióban csaptak le a zsaruk: több havi hajtóvadászat után Olaszországból és Angliából kerültek elő a körözött magyar bűnözők


A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) által koordinált nemzetközi felderítés eredményeként három körözött embert fogtak el Olaszországban és Angliában - tudatta a KR NNI hétfőn a rendőrség honlapján.


B. Zoltán Róbertet fegyveres emberrablás és súlyos testi sértés miatt 2020 szeptembere óta keresték. A férfi külföldi tartózkodási helyét magyar nyomozók derítették fel, majd egy összehangolt, több országon átívelő nemzetközi akcióban az olasz rendőrség péntek délután Casarsa della Delizia városában elfogta - olvasható a police.hu oldalon.

Közölték, hogy szintén nemzetközi körözés volt érvényben 2018 szeptembere óta B. Péter és L. Anna ellen, akik a börtön elől külföldre menekültek. A férfit csalás, a nőt személyi szabadság megsértése miatt ítélte szabadságvesztésre a bíróság.

A férfit és a nőt a Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján a NNI közreműködésével szintén pénteken fogták el az Egyesült Királyságban található Dewsburyben.

Mindhárom elfogott ember kiadatási őrizetben várja az illetékes bíróságok döntését - írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések