A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem három férfi verte el a medgyesegyházi fiatalt


Megverték, kirabolták, ezt állította édesanyjának és a rendőröknek egy fiatal férfi Medgyesegyházán. Miután kiderült, hogy a történet, amit előadott nem igaz, a rendőrség hatóság félrevezetése miatt eljárást indított ellene.


Megverték, elvették a pénzét és a mobiltelefonját. Ezt mondta egy 20 éves medgyesegyházi fiatalember még február 1-jén az édesanyjának, miután hazaért és és amikor anyja megkérdezte, miért van elszakadva a kabátja – olvasható a police.hu közleményében.

Az anya rögtön hívta a rendőrséget, majd a fia a rendőröknek is részletesen előadta a kitalált történetet. Azt állította, hogy busszal Battonyára tartott a barátnőjéhez, de Nagykamaráson egy megállóban leálltak, és a buszvezető közölte, hogy nem megy tovább a járat, így mindenkit leszállított a buszról.

Egyedül maradt a megállóban, és mellé hajtott egy személygépkocsi. Három férfi szállt ki belőle, ketten lefogták, a harmadik pedig elvette a pénzét, a telefonját és megrúgta.

A rendőrök ellenőrizték az elhangzottakat, de semmi nem támasztotta alá, hogy amit a fiatalember elmondott, megtörtént volna. Több kérdést is feltettek neki, mire végül beismerte, hogy nem mondott igazat.

Valójában a volt barátnőjénél járt Kétegyházán, a nő vette el tőle a pénzét és a telefonját. Dulakodtak egymással, és eközben szakadt el a kabátja. Édesanyja a volt barátnőjét nem kedvelte, ezért nem akarta neki elmondani, hogy vele találkozott.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az ügy vizsgálata befejeződött, a rendőrség kedden továbbította az eljárás iratait az ügyészségre. A Kétegyházán történteket a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – olvasható a közleményben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések