A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kisebb hallgatás után Nagy Blanka újra színre lép


Nem túlzás a Vico-filmes „zs-kategóriás” címadás, kisebb hallgatás után Nagy Blanka újra színre lép (sic!).


Az utóbbi hetekben tudtuk meg ugyanis, hogy az MSZP-s valamint DK-s kampányrendezvények után mégis a Momentumot választó baloldali fiatal kilépett a pártból, minekutána sajnálatos módon kipenderítették annak ifjúsági szervezetéből is.

Szalad az idő valóban, immár a „fiatalos lendület” pártjának, a Momentumnak is van ifjúsági szervezete, öregszünk.

Kétségtelen, hogy mozgalmas pár hét van Nagy Blanka mögött, hiszen a pártból való távozásai után közigazgatási pert kezdeményezett a Szegedi Tudományegyetem megóvása érdekében, így próbálva megtorpedózni annak modellváltását.

Igaz, hogy az erről szóló szenátusi szavazás eléggé egyértelmű volt, a trágár diáklány szerint azonban nem csak a voksolás, de az azt megelőző történések is jogsértők voltak.

Szerinte Rovó László rektornál egy középiskolás is sokkal érthetőbben fel tudta volna tenni azt a kérdést a szenátusnak, hogy a napirend módosításáról, vagy már a napirendi pont elfogadásáról szavaznak. Így az nem volt egyértelmű.

Amikor Nagy Blanka valakinek az intellektuális képességeit kérdőjelezi meg, akkor az ember kénytelen felnevetni.


Nem elég, hogy szegényes szókincs és arrogancia tükröződik szavaiból, de a szereptévesztés is bolondot csinál belőle. Nála talán csak Lukácsi Katalin vagy Stumpf András képes jobban saját maga hatása alá kerülni.

A vele készült hétfői mandineres interjút sajnos egy Orbán Balázzsal készült népszavás beszélgetés után olvastam el, bár ne tettem volna.

Mindketten politikai közösségük ifjú titánjaként vannak aposztrofálva, mégis a kettejük közötti szellemi és emberi színvonalbeli különbség szembeötlő.

A logikai bukfencektől hemzsegő diskurzus csak egyértelműbbé teszi ezt.

Emlékszünk, hogy a baloldal legújabb csodafegyvereként milyen elődökhöz kellene felnőnie Nagy Blankának?

Ilyen volt a Feketeruhás Nővér, a Zöld Dossziés Ember, a Nemtetszikarendszer Lány, Rékasi Zsebi, a rasztahajú G Ras és a Kávéfőzős Luca esetleg Kunhalmi Ágnes vagy Demeter Márta is ide sorolható.


Jól látszik, hogy a sorminta folytatódik, a színvonal pedig egyre csak csökken.

Forrás: Patkó Endre/kontra.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések