A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Munka közben átvágta a gázvezetéket, az ügyészség vizsgálja a gyarmati munkás ügyét


Az 53 éves balassagyarmati férfi foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt felelhet.


A Balassagyarmati Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 53 éves balassagyarmati lakos ellen.

A férfi a megalapozott gyanú szerint tavaly június 16-án a balassagyarmati ipari park területén egy munkagéppel gépi földmunkát végzett.

A gyanúsított a munkaterület mellett található villanyoszlopon elhelyezett figyelmeztetőtábla ellenére, valamint a tőle elvárható körültekintés szabályait figyelmen kívül hagyva végezte a földmunkát, amelynek következtében megsértette a földfelszín alatt futó gázvezetéket, amelyből a gáz a szabadba áramlott.

Személyi sérülés nem történt, az illetékes gázszolgáltató és a katasztrófavédelem munkatársai a szivárgást megszüntették, a megrongált vezetéket helyreállították.

A hatóság tagjai a férfival szemben folytatott eljárást befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések