A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólt Harry herceg és Meghan Markle. Először nyilatkoztak az újabb babavárás bejelentése óta, ezt árulták el a kicsiről


Valentin-napon jelentette be a hercegi pár, hogy második kisbabájukat várják.


Harry és Meghan ezzel Diana hercegné előtt szeretett volna tisztelegni, hiszen annak idején ő is Valentin-napon árulta el a nyilvánosságnak, hogy Harry herceget hordja a szíve alatt.

Eddig csak fotót láthattunk róluk, most azonban a kamerák előtt is megjelentek. A pár a kaliforniai Santa Barbarára utazott, hogy részt vegyenek a Spotify Stream On eseményén. Itt többek között beszéltek a kisfiúkról, Archie-ról, illetve az általuk tavaly év végén létrehozott produkciós cégről, az Archewell Audio-ról, amely kizárólag a Spotify-on fog podcastokat készíteni - írja a Joy.

Sussex hercege és hercegnéje azzal indította útjára az Archewell Audiot, hogy gondolkodjanak el a 2020-as évükről egy ünnepi különleges kiadásban. A hercegi pár egyébként nyárra várja második gyermekét, akinek az érkezéséről még nem árultak el több információt.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések