A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatta a bíróság a kisnánai késelés gyanúsítottját


A férfi február 20-án reggel hastájékon és mellkason szúrta élettársát, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett


Az Egri Járásbíróság az Egri Járási Ügyészség indítványára elrendelte, annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik nyomozás. A férfit azzal gyanúsítják, hogy február 20-án reggel hastájékon és mellkason szúrta élettársát, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett – számolt be portálunknak Hoszné dr. Nagy Tímea törvényszéki sajtószóvivő.

A bíróság megállapította, hogy a letartóztatás elrendelésének általános feltétele fennáll, mert szabadságvesztéssel büntetendő cselekmény miatt folyik a nyomozás.

A különös feltételek körében a bíróság – az ügyészi indítvánnyal egyetértve – megállapította, hogy amennyiben a gyanúsított szabadlábon marad, úgy mind a sértett tanú befolyásolásának, mind a sértett sérelmére történő újabb bűncselekmény elkövetésének fennáll a veszélye, ezért csak a legsúlyosabb kényszerintézkedés alkalmazható.

A döntés nem végleges, azt az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés elrendelése okán fellebbezett. Az Egri Törvényszéken folytatódik az ügy, de a végleges határozat megszületéséig a gyanúsított biztosan letartóztatásban marad.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések