A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiszivárgott: nem lazít a járványügyi korlátozásokon a kormány


Ülést tartott szerdán délelőtt a kormány, ahol Orbán Viktor már arra tett egyértelmű utalást, hogy nem lazítanak a járványügyi korlátozó intézkedéseken - értesült az ATV.


Egyelőre nem lazít a szigorú járványügyi korlátozásokon a kormány. A napi fertőzések száma még mindig magasan van. Szeretnék meglátni az oltási görbét - mondta az atv.hu-nak egy kormányzati forrás a kormányülés után.

Március 1-ig szól a korábbi járványügyi korlátozásokról a döntés, azonban egyelőre nem lazít a kormány a szigorú intézkedéseken, az este 8 órás kijárási korláton sem - mondta egy kormányzati forrás munkatársunknak a kabinet mai ülése után. (A kormány délelőtt EU-s ügyekről tárgyalt, délután kerültek napirendre a belpolitikai, járványügyi kérdések.)

“Oltás, oltás, oltás” - a portál forrása szerint ez a kulcsa a nyitásnak, valamint a napi újrafertőzések görbéjét figyelik.

Emlékezetes, Orbán Viktor a szerdai videós bejelentkezésében már tett arra utalást, hogy könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések