A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hormonpótló szerekkel csinálnak kisfiúkból lányokat. Csak kötelezővé ne tegyék...


Rákay Philip médiaszakember bejegyzését gyűlöletbeszédre hivatkozva megsemmisítette a Facebook.


Percek alatt letiltatták a Facebookon a DK-s trollok Rákay Philip videóját, amelyben a genderőrületről osztotta meg gondolatait – közölte az Origo.

A portál szerint a videóból kiderült, hogy a genderforradalom célpontjai ma már a gyermekeink. Nagy-Britanniában naponta változtatják meg egy kisgyermek nemét,

van olyan hatéves kisfiú, aki már három éve kap női nemi hormonokat.


Nem sokkal azt követően, hogy a videót Rákay Philip kitette a Facebookra, már fel is jelentették, a közösségi oldal üzemeltetői pedig azonnal el is távolította a videót.

A Facebook, a Twitter és más közösségi oldalak cenzúrája egyre nagyobb felháborodást okoz a világban. Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, Varga Judit igazságügyi miniszter januárban összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését is, és a Gazdasági Versenyhivatal elnökével is találkozót kezdeményezett, ahol a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetősége került napirendre.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések