A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Géppisztollyal akarta megtorolni a kirúgását egy férfi Nagyorosziban


A vádlott tudomással bírt arról, hogy egy, a Nagyorosziban működő gyárban több száz embert bejelentés nélkül foglalkoztatnak „feketén”.


Az ittas, a fenti gyárból 2019. elején elbocsátott vádlott még aznap Nagyorosziból a mobiltelefonjáról – annak érdekében, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a fenti cselekmény tárgyában azonnal intézkedjen – magát nemzetközi rendőrnek kiadva, többször angol nyelven szólva bejelentést tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal általános tájékoztatási telefonvonalára, melyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt személy elleni erőszakos és közveszélyt okozó bűncselekmény elkövetésével fenyegetve próbálta intézkedésre kényszeríteni.

A vádlott a bejelentés során a jogtalan foglalkoztatást előadta, majd azt követően, hogy a hívást fogadó operátor tájékoztatta arról, hogy a bejelentését írásban kell megtennie közölte, hogy „ha a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem megy ki, akkor mi lenne, ha ő vonulna ki és egy AK-47-es géppisztollyal ő tenne rendet”.

A vádlott a telefonbeszélgetés során többször is megismételte azt, hogy „ha a Nemzeti Adó-és Vámhivatal nem intézkedik azonnal, vagy legkésőbb délután egy óráig, akkor vagy maga intézi a dolgot egy AK-47-essel vagy megbízásából mások fognak életeket kioltani”.

Csütörtökön előkészítő ülést tartanak a Balassagyarmati Törvényszéken.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések