A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gareth Bale a Real Madrid nyakán marad?


Ne maradj le semmiről! Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz is, és formáljuk együtt az oldalon megjelenő tartalmat.


A Real Madrid walesi játékosának, Gareth Bale-nek formája miatt már a Tottenham is kiábrándult belőle, azonban a játékos jelezte, nem szeretné felbontani 2022. júniusáig tartó szerződését.

Alig öt hónapja „szabadult meg" a Real Madrid Gareth Bale-től a Tottenhamnek kölcsönadva őt, de a Marca szerint már most nagy látszik, hogy ez a megoldás nem lesz végleges. A helyzete ugyanis romlott: a Tottenham már nem akarja megtartani, a kölcsön után pedig már nem EU-s játékosnak fog számítani és már kijelentette, hogy nem szándékozik felbontani a szerződését a királyi gárdával.

A Madrid a kölcsönadással egy kiutat akart adni Bale-nek a gödörből, amibe az elmúlt két évben került, hogy visszatérjen régi formájába és kiutat mutasson neki a csapatból, még mielőtt a szerződése lejár, hogy a csapat aztán tudjon szaladni Kylian Mbappé után.

Azonban ennek a szöges ellenkezője látszik történni. Bale visszatérése roppant nagy csalódás és egyes hírek szerint José Mourinho már nem is szeretné megtartani a játékost, legalábbis a The Times erről számolt be pár hete, mondván, „bár gesztusnak remek lenne, ha egyik legnagyobb sztárjukat megtarthatnák", de a 34 millió eurós fizetését ez nem kompenzálná nekik sem.

Bale a csapat eddigi 32 meccséből 15-ön volt a pályán, de csak egyet játszott végig és négy gólt szerzett. Mourinho nemrég azt mondta, „a semmiért nem tudja játszatni", míg egy volt Tottenham-játékos úgy fogalmazott, „úgy néz ki, a kispadon is boldog."

A Brexit hatásai miatt a walesi a következő szezontól már nem EU-s játékos lesz, ilyenből pedig csak hat lehet a csapatban (és négy játszhat egy meccsen), szóval ha a Madridnál marad, az is komoly fejfájást fog okozni Zinedine Zidane-nak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések