A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fontos részleteket osztott meg a kormány az új gyorskölcsönről


Fontos részletek derültek ki a nemrég bejelentett Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönről, ami rengeteg vállalkozás számára jelenthet megoldást.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Magyarország kormánya útjára indítja Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt, mely jelentős segítséget nyújthat a kis- és középvállalkozások számára. Időközben Varga Mihály pénzügyminiszter újabb részleteket osztott meg.

„A Gazdasági-újraindítási Akcióterv legújabb lépése a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön. A kis- és középvállalkozások újraindulását tízmillió forintos tízéves futamidejű, kamatmentes hitellel segíti a kormány."

„Időt hagy a vállalkozásoknak a munkára az, hogy a hitel törlesztését csak három év múlva kell elkezdeni. A kormány újabb részletekről is döntött, ezek a következők." – folytatta Varga a videós üzenetében.

„A felvett összeget a vállalkozások bérekre, járulékokra, rezsire, működési költségre és készlet-finanszírozásra is használhatják. A hitelprogram keretösszegét a kormány százmilliárd forintban határozta meg, a gyorskölcsön lebonyolítója a Magyar Fejlesztési Bank."

„Ahhoz, hogy a gazdaság újrainduljon, nem elég a korlátozások feloldása. Forrásokra is szükség van. A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön ebben nyújt fontos segítséget a legkisebb vállalkozásoknak." – tette hozzá.

„A cél az, hogy a gazdaság újraindításához és a munkahelyek teremtéséhez a magyar kis- és középvállalkozások is minél nagyobb arányban járuljanak hozzá."



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések