Hirdessen itt

Fogkefe miatt verte félholtra barátnőjét egy férfi


Féltékenység vezérelte azt a 37 éves gyáli férfit, aki brutálisan bántalmazta partnerét, miközben a szóban forgó fogkefe valójában az asszony gyermekéé volt.


Egy fővárosi kórház orvosa értesítette a rendőrséget 2020. augusztus 15-én este, hogy egy, az osztályukon ellátásra jelentkezett, az arcán megsérült nőt párja bántalmazott. A vizsgálatok szerint a sértett járomcsontja több helyen eltört, műteni kellett – írta a Police.hu.

A dabasi rendőrök előállították a férfit, az összegyűjtött információk és a helyszíni szemle adatai szerint körvonalazódtak a körülmények. A férfi egy fürdőszobában talált ismeretlen fogkefe miatt kezdetben szóban vonta kérdőre élettársát, majd tettleg nyomatékosította felháborodását: ütötte a fejét, rugdosta az oldalát.

Az asszony próbált védekezni, de azt is már csak ködösen érzékelte, hogy támadója a szobában talált két mobiltelefont is ripityára törte. Egyik barátnője unszolására indult csak el orvoshoz, ahol kiderült, sérülései súlyosak.

A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét azóta már nagyon megbánta és bocsánatot is kért.

A Dabasi Rendőrkapitányság a férfi ellen testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, a nyomozati iratokat az ügyészség részére átadta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések