A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfelejtkezett a fához kötözött kutyákról – állította az állatkínzással gyanúsított nő


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte egy állatkínzás miatt indított ügy vizsgálatát.


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. november 9-ét megelőző időszakban egy hajdúdorogi ingatlan udvarán három kutyát madzagokkal és láncokkal fákhoz kötött ki.

A nő októberben egy másik lakásba költözött, de a hátrahagyott állatoknak huzamosabb ideig nem adott enni és inni, ennek következtében két eb elpusztult. Harmadik társukat állatvédők mentették meg, és értesítették a rendőröket – olvasható a rendőrség közleményében.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves hajdúdorogi nőt, aki beismerő vallomást tett. Magyarázata az volt tettére, hogy a költözést követően elfelejtkezett a kutyákról.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések