A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durván áll a bál a brit királyi családban, a nyilvánosság előtt tálal ki Harry herceg!


Sokak szerint, tiszteletlen húzásra készül Harry és Meghan, a királynő levegő után kapkod.


Lejárt az egyéves felülvizsgálati idő, amit II. Erzsébet rendelt el, miután Harry és Meghan visszalépett az uralkodói családtól- írja a Ripost.

Harry és Meghan nem vállal több szerepet a királyi családban! A Buckingham-palota a minap drámai nyilatkozatban jelentette be, hogy a hercegi párt Kaliforniába költözésük után megfosztották mindazoktól a kötelezettségektől, amelyek a közszolgálati élettel járnak – írja a DailyMail. Ennek ellenére a királynő nyilatkozatában kiemeli, hogy a döntést szomorúan hozták meg, és ettől függetlenül Harry és Meghan a családjuk szeretett tagja marad.

A bejelentés után pár perccel azonban érkezett a válasz, miszerint Harryék továbbra is élni fognak a közszolgálati kötelezettségeiknek a királyi családon kívül. Sokak szerint ez a húzás nagyon tiszteletlen volt az uralkodóval szemben, főleg most, hogy férje, a 99 éves Fülöp herceg kórházba került.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a brit királyi családnak hátat fordító páros exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek, mely március elején kerül majd adásba. Többek között őszintén mesélnek majd a Megxithez vezető konfliktusokról, a királyi család tagjairól, a költözésükről és a hercegné újabb terhességéről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések