A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik: ennél egyértelműbben nem is lehetne a vakcinák ellen kampányolni, mint Komáromi Zoltán tette


Az "összekapkodott" egészségügyi jogállási törvény miatt heteken belül összeroppanhat a járványkezelés és az egészségügy - állítja a Demokratikus Koalíció.

A DK egészségügyi szakpolitikusa pénteki, online sajtótájékoztatóján sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, hogy csak Szegeden közel háromszáz orvos készül arra, hogy nem írja alá az új szerződését. Komáromi Zoltán úgy fogalmazott: azóta kiderült, hogy a Szegedi Tudományegyetem vezetése "listázással és fenyegetőzéssel akarja rávenni az orvosokat a szerződés aláírására".

Miközben már Orbán Viktor miniszterelnök is elismeri, hogy nyakunkon a harmadik hullám és nehéz hetek várnak ránk, a kormányt továbbra sem érdekli az egészségügyi dolgozók helyzete - jelentette ki a politikus.

A kabinet nem fogja fel, hogy egy világjárvány közepén nem szabad "bizonytalanságba kergetni" azokat a szakembereket, akiknek köszönhetően még működik az egészségügyi intézményrendszer - mondta Komáromi Zoltán. Úgy értékelt: ez történik, ha egy kormány úgy erőszakol át egy törvényt, hogy nem egyeztet érdemben az érintettekkel.

A Fidesz kommunikációs igazgatója reagált a DK-s szakpolitikus szavaira.

"Hogy is mondta Gyurcsány? Ők oltáspártiak? Nem keltenek bizonytalanságot?

Lári-fári - mondaná pont ő" - kezdi bejegyzését Hollik István a Facebookon.

Szerinte ugyanis ennél egyértelműbben már nem is lehetne a vakcinák ellen kampányolni, mint ahogy a DK-s Komáromi Zoltán tette az ATV-n, ahol a műsorvezető vakcinákkal kapcsolatos felvetésére reagált.

"Persze ne gondoljuk, hogy a főnöke utasítása nélkül történt mindez. Szégyen!" - fogalmaz Hollik.

Hogy is mondta Gyurcsány? Ők oltáspártiak? Nem keltenek bizonytalanságot? "Lári-fári" - mondaná pont ő. Ennél...

Közzétette: Hollik István – 2021. február 26., péntek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések