A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális támadás Miskolcon: járókelőket bántalmazott és lopott meg egy férfi, erre a büntetésre számíthat


A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki egy másik férfit megvert az utcán, egy nőtől pedig ellopta az arany nyakláncát.


Az eset 2020 júniusában, este történt Miskolcon, amikor egy férfi egy járdán haladó, erősen ittas másik férfiba belekötött, majd rövid időn belül szóváltásba keveredtek. A vádlott ekkor a ruhájánál fogva rángatni kezdte és földhöz vágta az ittas férfit.

A földön fekvő személyt ezután még többször is fejen rúgta - emiatt nyolc napon túl gyógyuló szemgödörtörést szenvedett. 2 hónappal később, augusztus végén, délután, Miskolc belvárosában sétált a férfi, amikor felfigyelt egy előtte haladó nőre. Utánament, mögé lépett, és egy hirtelen mozdulattal hátulról a nyakából kiszakította az arany nyakláncát - ami nagyjából 120 000 forintot ért - és elfutott.

,,Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott" - írja az ügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések