A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börtönbe került a pedofil sárkeresztúri apa – a férfi állítja: semmi rosszat nem tett


A 46 éves sárkeresztúri férfi családja végre fellélegezhet, R. Ferencet letartóztatták. A pedofil a saját öccse után a kislányával is fajtalankodott.


A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a kedden meghozott végzésével 1 hónapra elrendelte annak a sárkeresztúri férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint Valentin-napon rontotta meg a hétéves kislányát.

A Székesfehérvári Törvényszék egészen pontosan a közleményében úgy fogalmaz, hogy a megalapozott gyanú szerint a 45 éves férfi a kiskorú gyermekét arra kényszerítette, hogy vele "szexuális cselekményt végezzen".

A letartóztatásának az oka, hogy a gyanúsított megszökött, jelenléte a bűntetőeljárásban másként nem biztosítható, továbbá felmerült annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, valamint fennáll a bűnismétlés veszélye is. A végzés nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Mint arról a Bors beszámolt, a férfi akkor próbálkozott be a kis Valentinánál, amikor a gyermek édesanyja boltba ment. R. Anita hazaérve, az ablakon keresztül látta meg a borzalmakat. A férfi elszökött, a rendőrök hat nappal később fogták el, amikor visszatért a házba.

Anita fellélegzett a letartóztatás hírére

A Fejér Megyei Főügyészség közleményében megerősírette a Bors értesülését arról, hogy R. Ferenc korábban már követett el hasonló bűncselekményt, amikor a saját öccsével fajtalankodott. Mint írták: "a terheltet korábban hasonló bűncselekmény miatt a bíróság már elmarasztalta".

"Örülök annak, hogy lecsukták, végre odakerült, ahova való. A gyerekekkel visszaköltöztem a házba, most már nem kell félnem attól, hogy felbukkan. A kislányunk jól van, már iskolába is jár újra" – kommentálta a fejleményeket a Borsnak Anita, a letartóztatott férfi élettársa.

Információnk szerint Ferenc tagadja a bűnösségét, és érdemi védekezést adott elő a nyomozás során, a gyanúsítással szemben pedig panasszal élt. Érdekesség, hogy a férfi korábbi élettársa továbbra is kiáll Ferenc mellett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések