A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bejelentették a Momentum miniszterelnök-jelöltjét


Fekete-Győr Andrást jelentették be a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként a Facebook élő adásában – olvasható a Mandiner cikkében.

Fekete-Győr András 31 éves jogász 2014 óta vesz részt az országos politikában.

A 2018-as választásokon pártja listáját vezette, de a Mozgalom nem szerzett mandátumot. Indulását a szocialista Kunhalmi Ágnes korábban már elkotyogta: „Azt hiszem, hogy a Fekete-Győr András és a Jakab Péter jelentették be, hogy elindulnak...” – mondta ekkor. „Fekete-Győr András még nem. Februárban fogjuk” – vágott közbe Orosz Anna.

„Minden magyar embernek beleszólása van a saját jövőjébe. Magyarország helye nem a diktatúrák, hanem a nyugati demokráciák között van”– mondta miniszterelnök-jelöltként Fekete-Győr András aki Új Magyarország Tervnek nevezte el a Fidesz utáni világot megteremtő programját, melyben többek között heti négy napos munkaidőről, szélerőművekről, elektromos autókról, magyar invenciók és találmányokról beszélt és norvég mintára közösségi részvénytulajdonról tett említést. Az Új Magyarország program mindenkinek ismerős lehet, aki követi Gyurcsány Ferenc tevékenységét, 2006-ban ugyanezzel a címmel jelentette be terveit.

Végezetül legfontosabb feladatnak a szivárványcsaládok elismertetését tartotta.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések